Bygg din egna brevlåda

Post får vi alla då och då. Det kanske inte alltid känns jätteroligt att gå ut till brevlådan med vetskapen om vilka räkningar som kan komma att ligga där eller hur mycket onödig reklam du fått. Då kan man åtminstone göra saken roligare genom att bygga en egen snygg och personlig brevlåda. Det kan pimpa hela utseendet av din tomt otroligt mycket och säga en hel del om dig själv som person.

Innan du börjar bygga är det bra att ha en ungefärlig idé om hur du vill att brevlådan ska se ut. Kanske måste du köpa material, eller varför inte återvinna saker du redan har hemma? Vill man inte bygga allt själv så kan man alltid återanvända sin gamla brevlåda och bara smycka den. Det är snyggt att sätta på något tryck som t.ex. namn eller symboler för något speciellt intresse man har. Tryck kan man skapa med hjälp av folier som finns i alla färger du kan tänka dig. Vill man inte köra på de mer klassiska färgerna så finns det även folier som är kromade, glittriga och metallicfärgade för att nämna några exempel.

Kanske kan du gå helt utanför boxen och även göra en helt egen form på din brevlåda? En låda formad som en vattenkanna för trädgårdsmästaren eller en motorhuv för motorfantasten är två exempel. Möjligheterna är oändliga, allt som krävs är bara lite fantasi. Det behöver inte kosta massor av pengar att fixa en snygg brevlåda utan man kan likväl använda det man har hemma!