Hur får man sitt hem mer personligt?

Många spenderar väldigt mycket tid hemma och därför bör det ligga högst upp på listan att renovera och anpassa hemmet för att det ska vara skräddarsytt för dig. Ett personligt hem kommer att vara ett hem som du verkligen trivs i. Njut av mysiga hemmakvällar och bjud in dina nära och kära till ett hushåll som du verkligen är stolt över.

Men vad kan man då göra för att få hemmet mer personligt? Med mindre renoveringar behöver du inte lägga ner alltför mycket jobb eller pengar på projektet. Vi listar några saker som du kan göra för att ge ditt hem ett helt nytt helhetsintryck.

Ta in mer färg i hemmet

Med lite färg på väggarna att kombinera med mer neutrala nyanserna så kommer du att kunna ge ditt hem lite nytt liv. Att måla en fondvägg eller ett helt rum är faktiskt inte så svårt som många tar. Dessutom är det inte särskilt kostsamt. Investera i bra penslar, tejp för att få riktigt raka kanter och en färg som faller dig i smaken. Sedan är det bara att börja måla och förändra ditt hem.

Ha detaljerna i åtanke

I ett hem så är det de mindre detaljerna som kan komma att göra den allra största skillnaderna. Detta är därför någonting som du bör ha i åtanke för att kunna göra ditt hem mer personligt. Förändra inredningsdetaljerna, investera i smart eller mysig belysning som ger hemmet mer karaktär och byt ut fotokonsten på väggarna efter humör eller årstid.